Lydinge Säteri

Regler för Ridhus & Ridvolt

Kom ihåg att alltid mocka efter dig så fort du ridit! Om vi slarvar med det kommer vi få massor med problem med underlaget så slarv accepteras inte!

Vi har belysning i ridhuset men inte på utebanan och vi vill att du är noga med att släcka efter dig. Under ljusa dagar/kvällar räknar vi med att du rider ute men givetvis kan du gå in om du vill, undvik dock att tända om det inte är absolut nödvändigt. Hunden håller vi kopplad i ridhuset och vid volten.

När det gäller hoppning så kommer vi överens om vissa tider det är ok. Hinder får inte lämnas framme i ridhuset men under helgerna är det ok att lämna dem framme på utebanan om de står placerade så de som vill rida lösgörande osv inte hindras. Tänk på att underlaget tar skada om de står på samma ställe för länge! Tyvärr är det inte tillåtet att släppa hästar lösa vare sig i ridhuset eller på utebanan eftersom det sliter så på underlaget. När du longerar vill vi gärna att du undviker att stå stilla på sammaplats hela tiden.

Lydinge Säteri är allas vårt hem och självfallet hjälps vi åt att hålla gården snygg och fin dvs du mockar efter dig även på vägarna runt gården och säger till om något är trasigt och behöver fixas.

10 thoughts on “Regler för Ridhus & Ridvolt”

  1. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly helpful & it
    helped me out a lot. I am hoping to give something again and help others such as you helped me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top